Black Hearts (NL)

Black Hearts is een korte open Shadowrun campaign die draait om een black ops team van de UCAS. De campaign bestaat uit losse opdrachten van de UCAS aan haar medewerkers. Elke sessie staat dus op zichzelf, hierdoor kan een speler rustig slechts een enkele keer meedoen. Er is uiteraard ook een rode draad door de verschillende sessies heen.

De UCAS heeft aardig wat vijanden in de vorm van buurlanden, terroristen en megacorps. Tegen deze tegenstanders worden deniable assets ingezet. Voor volk en vaderland moeten deze mensen stelen, bedriegen, ontvoeren, vermoorden en veel meer. Een goedbetaalde baan, maar als je ooit gepakt wordt zal de regering alle betrokkenheid ontkennen en een moordenaar met je af laten rekenen…


De sessies zijn bij Moenen en Mariken (Van Welderenstraat 70, Nijmegen) op dinsdagavonden. De zaal is open vanaf 7 uur, speeltijd is vanaf half acht t/m tien uur. De zaal is bereikbaar via de zij-ingang links van de etalage.

Black Hearts sessies:
22 september 2015, 19:30-22:00.
6 oktober 2015, 19:30-22:00.
20 oktober 2015, 19:30-22:00.
3 november 2015, 19:30-22:00.
17 november 2015, 19:30-22:00.


Voor zij die een eigen karakter willen maken, we gebruiken Priority met een aantal aanpassingen, dit om te zorgen dat de vaardigheden van de karakters beter bij een black ops team passen:

  • Skills MOET Prioriteit A zijn, ongeacht het karakter.
  • Over de andere categoriën mag men 7 punten verdelen, waarbij een B 3 punten kost, C 2, D 1 en E gratis is. A is niet toegestaan. De opties zijn dan dus BBDE, BCCE, BCDD en CCCD. Dit is dus 1 Prioriteit hoger dan normaal.
  • In plaats van (Logic+Intuition)x2 gratis Knowledge Skill Points, krijgt ieder (Logic+Intuition)x3+5 gratis Knowledge Skill Points.
  • Elk karakter krijgt van de overheid 3 Fake SINs van Rating 4, elk met 5 relevante Fake Licenses. Deze hebben als nationaliteit UCAS, CAS en 1 land naar keuze.
  • Mr. Smith is de contactpersoon van het team bij de UCAS overheid, hij geldt als een Government Official contact met Connection Rating 6 en Loyalty Rating 3.

Deckers, Riggers en Technomancers liever alleen na overleg met de spelleider.

 

Qua Qualities gelden dezelfde beperkingen als bij Missions, zie hiervoor de Missions FAQ (v1.4).

Omdat er nog geen Rigger boek uit is, tellen tijdelijke voertuig-modificatie regels. Deze zijn hier te vinden.