Wild Things (NL)

Wild Things was een korte open Shadowrun campaign die draaide om de Troubleshooters van Wild Life Incorporated. De campaign bestond uit losse opdrachten van Wild Life Inc. aan haar medewerkers. Elke sessie stond dus op zichzelf, hierdoor kon een speler rustig slechts een enkele keer meedoen. Er was uiteraard ook een rode draad door de verschillende sessies heen.

Wild Life Incorporated is een bedrijf dat safaris over de hele wereld host, zich richtend op rijke toeristen. In 2077 zijn er vele nieuwe diersoorten die vaak magische mutaties zijn van al bestaande soorten. En de rijke mensen jagen graag hierop.

Om haar personeelskosten laag te houden, heeft het bedrijf op haar locaties slechts een beperkte hoeveelheid medewerkers in dienst. Daarnaast heeft zij flexibel personeel in dienst die over de hele wereld bij kunnen springen, Troubleshooters genaamd. They shoot the trouble. Preferably before the trouble shoots back.

Een Troubleshooter kan binnen de campaign voor allerlei soorten klussen ingezet worden. Een VIP beschermen, onderhandelen in een conflict met dorpelingen, verkenningstocht de rimboe in, misschien zelfs een burgeroorlog beëindigen. Bij voorkeur goedschiks want ammunitie is goedkoop maar good-will duur.


De sessies waren bij Moenen en Mariken (Van Welderenstraat 70, Nijmegen) op dinsdagavonden. De zaal is open vanaf 7 uur, speeltijd is vanaf half acht t/m tien uur. De zaal is bereikbaar via de zij-ingang links van de etalage.

Wild Things sessies:
5 mei 2015, Polarbear Poachers. (Recap)
19 mei 2015, Richie Rich.  (Recap)
2 juni 2015, Paper Places. (Recap)
16 juni 2015, Lying Lions. (Recap)
30 juni 2015, Hunters Hunted. (Recap)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s